ΝΕΟ SITE

Σας ενημερώνουμε ότι το site του Γυμνασίου Κεφάλου έχει αλλάξει.

Η νέα διεύθυνση είναι στο παρακάτω link 

https://blogs.sch.gr/gymkefal/

Χαιρετισμός Διευθυντή

                                                                                        

Ο Σύλλογος διδασκόντων & ο διευθυντής του Γυμνασίου Κεφάλου θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Με την ευκαιρία αυτής της νέας χρονιάς ευχόμαστε, γονείς, μαθητές και καθηγητές να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, έχουμε μπει σε μια νέα εποχή, όπου οι ρυθμοί είναι ταχύτατοι και το αύριο πρέπει να βρει τα παιδιά μας προετοιμασμένα, να μπορούν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να συνεργάζονται για το κοινό καλό.

Ξεκινώντας από τους καθηγητές πρέπει να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των μαθητών και μαζί τους να σχεδιάσουμε το αύριο. Τόσο εμείς όσο και οι γονείς με την στάση μας και την συμπεριφορά μας πρέπει να τους δείχνουμε το σωστό δρόμο

Ακόμα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους καθηγητές του Γυμνασίου μας, που δίνουν και την ψυχή τους για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των μαθητών μας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην σχολική επιτροπή του΄Ενιαίου Δήμου Κω όσο και στο Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου μας, που έχουν υλοποιήσει στο παρελθόν και μέχρι σήμερα κάθε επιθυμία μας.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Κεφάλου
Τσολακίδης Γιάννης